Центроване

"Несъосността на ротационното оборудване се е явявала и ще се явява причина за ужасни икономически загуби за всяка индустрия на всякъде по света"

Джон Пиотровски, Shaft Alignment Handbook

Центроването на машини е много важен фактор за повишаване на надеждността на оборудването.
Прецизното центроване на машините води до:

  • повишаване производственото време на оборудването;
  • повишаване на надеждността;
  • намаляване разхода на енергия;
  • повишаване качеството на продукцията.

ИНТРАКОМ Трейд предлага пълната гама уреди на SKF и Fixturlaser за центроване на валове, проверка на линейност, равнинност, успоредност и перпендикулярност, центроване на ремъчни шайби.

SKF

SKF

Fluke

Fixturlaser

Loctite

Hitachi

Unior

Новини

TLGB 20

Разработен за максимална ефективност, акумулаторният такаламит SKF TLGB 20 включва вграден измервател за грес, за да се предотврати свръх или недостатъчно смазване

още...

TLMR

SKF TLMR – електромеханични едноточкови автоматични мазилни системи.

още...

Condition Indicator CMSS 200

Индикаторът за състояние на SKF измерва абсолютната стойност на вибрациите и по този начин показва общото техническо състояние на машината или лагерния възел.

още...

SKF System 24

Серията на SKF TLSD е най-добрият избор, когато Ви е необходим лесен и сигурен автоматичен уред за смазване при различни температури или когато условията за монтиране (като напр. ограничено пространство или опасна среда) изискват дистанционен монтаж.

още...

SKF Agri Hub

SKF Agri Hub – главина за независимо окачване на дискови култиватори – повишава производителността, намалява производствените разходи и щади околната среда.

още...