Услуги – Обучение

Обучението на персонала по поддръжката е изключително важен фактор за успеха на една програма за поддръжка.
ИНТРАКОМ Трейд Ви предлага обучения на място по програми SKF за Безпроблемна експлоатация.
ИНТРАКОМ Трейд разполага със система за дистанционно обучение и проверка на знанията. Към системата има разработени модули свързани с монтаж и демонтаж на лагери, центроване и др. Системата дава възможност за включване на тестове и модули по заявка на клиента.

Системата е йерархично развита с различни нива на достъп даващи възможност за администриране, преглед на резултати и решаване на тестове.

Резултатите могат да се анализират:

  • индивидуално;
  • по тестове;
  • по групи.

При желание от ваша страна ние можем да Ви предоставим временен user name и password, за да се запознаете със възможностите на системата. За повече информация – пишете ни.

SKF

SKF

Fluke

Fixturlaser

Loctite

Hitachi

Unior

Новини

TLGB 20

Разработен за максимална ефективност, акумулаторният такаламит SKF TLGB 20 включва вграден измервател за грес, за да се предотврати свръх или недостатъчно смазване

още...

TLMR

SKF TLMR – електромеханични едноточкови автоматични мазилни системи.

още...

Condition Indicator CMSS 200

Индикаторът за състояние на SKF измерва абсолютната стойност на вибрациите и по този начин показва общото техническо състояние на машината или лагерния възел.

още...

SKF System 24

Серията на SKF TLSD е най-добрият избор, когато Ви е необходим лесен и сигурен автоматичен уред за смазване при различни температури или когато условията за монтиране (като напр. ограничено пространство или опасна среда) изискват дистанционен монтаж.

още...

SKF Agri Hub

SKF Agri Hub – главина за независимо окачване на дискови култиватори – повишава производителността, намалява производствените разходи и щади околната среда.

още...