Машини за разкрой

ИНТРАКОМ Трейд проектира и изработва по задание на клиента, машини за разкрой на листов материал. Машините могат да бъдат за плазмено, газокислородно и комбинирано рязане.
Плазмения източник и контрола виочината на рязане са производство на американската фирма Kaliburn. По желание на клиента машината за прецизно плазмено рязане може да бъде оборудвана с ръчна (до 260 А) или автоматична (до 400 А) газова конзола. Управлението на машината се осъществява от pc-базиран контролер Burny. Задвижването на напречната греда е двустрано. Движението по двете оси е посредством променливотокови двигатели.
Като опция се предлага работна маса с автоматично вентилиране областта на рязане и филтърен блок с автоматично продухване, за отвеждане и филтриране на отделените газове.
Инсталацията и пускането в действие се осъществява от специалисти на Интраком Трейд.

SKF

SKF

Fluke

Fixturlaser

Loctite

Hitachi

Unior

Новини

TLGB 20

Разработен за максимална ефективност, акумулаторният такаламит SKF TLGB 20 включва вграден измервател за грес, за да се предотврати свръх или недостатъчно смазване

още...

TLMR

SKF TLMR – електромеханични едноточкови автоматични мазилни системи.

още...

Condition Indicator CMSS 200

Индикаторът за състояние на SKF измерва абсолютната стойност на вибрациите и по този начин показва общото техническо състояние на машината или лагерния възел.

още...

SKF System 24

Серията на SKF TLSD е най-добрият избор, когато Ви е необходим лесен и сигурен автоматичен уред за смазване при различни температури или когато условията за монтиране (като напр. ограничено пространство или опасна среда) изискват дистанционен монтаж.

още...

SKF Agri Hub

SKF Agri Hub – главина за независимо окачване на дискови култиватори – повишава производителността, намалява производствените разходи и щади околната среда.

още...