Услуги - CMP

От началото на 2005 година ИНТРАКОМ Трейд ЕООД е Сертифициран партньор на SKF по Поддръжката и предлага услуги свързани с вибродиагностика и центроване на машини и съоръжения.

Като Сертифициран партньор на SKF по Поддръжката гарантира, че всички дейности ще бъдат изпълнени съгласно методиката и препоръките на SKF за извършване на вибродиагностика и центроване.

Протоколите се потвърждават от представители на SKF и включват :

  • резултати и анализ на данните;
  • определяне на най-вероятните възбудители на вибрации;
  • оценка състоянието на зъбните предавки и лагерите;
  • препоръки за подобряване, предприемане на коригиращи действия и срок на последващо измерване.

SKF

SKF

Fluke

Fixturlaser

Loctite

Hitachi

Unior

Новини

TLGB 20

Разработен за максимална ефективност, акумулаторният такаламит SKF TLGB 20 включва вграден измервател за грес, за да се предотврати свръх или недостатъчно смазване

още...

TLMR

SKF TLMR – електромеханични едноточкови автоматични мазилни системи.

още...

Condition Indicator CMSS 200

Индикаторът за състояние на SKF измерва абсолютната стойност на вибрациите и по този начин показва общото техническо състояние на машината или лагерния възел.

още...

SKF System 24

Серията на SKF TLSD е най-добрият избор, когато Ви е необходим лесен и сигурен автоматичен уред за смазване при различни температури или когато условията за монтиране (като напр. ограничено пространство или опасна среда) изискват дистанционен монтаж.

още...

SKF Agri Hub

SKF Agri Hub – главина за независимо окачване на дискови култиватори – повишава производителността, намалява производствените разходи и щади околната среда.

още...