Промоции

Монтажни комплекти SKF TMFT – необходимата помощ срещу преждевременни повреди на лагерите

Неправилния монтаж, обикновено съпроводен чрез използване на груба сила, заема 16% от преждевременните повреди на лагерите. Комплектите за монтиране на лагери са предназначени за бърз и прецизен монтаж, минимизирайки риска от повреда.

Правилната комбинация от ударен пръстен и втулка спомага за правилното разпределение на силата върху лагерните гривни, като същевременно предотвратява повредите по търкалящите повърхности или на самите търкалящи елементи. Освен за монтирането на лагери, тези комплекти може успешно да се използват за монтирането и на други елементи като втулки, уплътнения и ремъчни шайби. Предлагат се два варианта - TMFT 36 съдържащ 36 пръстена и TMFT 24 съдържащ 24 пръстена. И двата комплекта се предлагат с 3 ударни втулки и безоткатен чук, всичко това в лек и удобен за пренасяне куфар.

Някои от по-важните предимствата на монтажните комплекти са:
• TMFT 24 може да се използва за монтирането на различни лагери с вътрешен диаметър от 15 от 45 mm.
• TMFT 36 може да се използва за монтирането на различни лагери с вътрешен диаметър от 10 до 55 mm.
• Позволява правилен монтаж върху вал, кутия или глух отвор.
• Ударния пръстен прецизно ляга върху вътрешната и външната гривни на лагера.
• Малката ударна площ на върха на ударната втулка позволява ефективното разпределение на приложената сила.
• Ударните пръстени и втулки са изработени от износоустойчив материал за по-дълъг живот.
• Начина на съединяване на пръстена и втулката спомага за висока стабилност и надеждност при употреба.
• Ударните пръстени могат да се използват и при монтиране с помощта на преса.
• Специално покритие на ударните площи на безоткатния чук предотвратява увреждането на компонентите.
• Специално гумено покритие на дръжката на чука, позволява здраво захващане.

За периода 01.09.2015 - 15.10.2015 Интраком Трейд ЕООД има удоволствието да предложи на своите клиенти търговска отстъпка 15% от цената за всеки закупен комплект SKF TMFT. За повече информация относно номенклатурата лагери, които могат да се монтират с помощта на тези комплекти, можете да се обърнете към някои от нашите офиси или да посетите посочения по-долу адрес:

http://www.skf.com/group/products/maintenance-products/mechanical-tools-for-mounting-and-dismounting/bearing-fitting-tools/bearing-fitting-tool-kits/index.html

SKF

SKF

Fluke

Fixturlaser

Loctite

Hitachi

Unior

Новини

TLGB 20

Разработен за максимална ефективност, акумулаторният такаламит SKF TLGB 20 включва вграден измервател за грес, за да се предотврати свръх или недостатъчно смазване

още...

TLMR

SKF TLMR – електромеханични едноточкови автоматични мазилни системи.

още...

Condition Indicator CMSS 200

Индикаторът за състояние на SKF измерва абсолютната стойност на вибрациите и по този начин показва общото техническо състояние на машината или лагерния възел.

още...

SKF System 24

Серията на SKF TLSD е най-добрият избор, когато Ви е необходим лесен и сигурен автоматичен уред за смазване при различни температури или когато условията за монтиране (като напр. ограничено пространство или опасна среда) изискват дистанционен монтаж.

още...

SKF Agri Hub

SKF Agri Hub – главина за независимо окачване на дискови култиватори – повишава производителността, намалява производствените разходи и щади околната среда.

още...