За индустрията - Продукти за поддръжка - Ремъци

GOODYEAR Продукти за предаване на движение Висока надеждност и многостранен дизайн, които са на разположение при ремъците за силови трансмисии.

Използването на качествени ремъци е необходимо, но не достатъчно условие за достигане на по-голям сервизен живот. Затова GoodYear ви предлага уреди за проверка на тяга на ремъците. Използването им съвместно със SKF TMEB2 ще ви гарантира дълъг сервизен живот на ремъците.

ИНТРАКОМ Трейд предлага цялата гама от индустриални ремъци на GoodYear, която включва:

Повече информация:

 

SKF

SKF

Fluke

Fixturlaser

Loctite

Hitachi

Unior

Новини

TLGB 20

Разработен за максимална ефективност, акумулаторният такаламит SKF TLGB 20 включва вграден измервател за грес, за да се предотврати свръх или недостатъчно смазване

още...

TLMR

SKF TLMR – електромеханични едноточкови автоматични мазилни системи.

още...

Condition Indicator CMSS 200

Индикаторът за състояние на SKF измерва абсолютната стойност на вибрациите и по този начин показва общото техническо състояние на машината или лагерния възел.

още...

SKF System 24

Серията на SKF TLSD е най-добрият избор, когато Ви е необходим лесен и сигурен автоматичен уред за смазване при различни температури или когато условията за монтиране (като напр. ограничено пространство или опасна среда) изискват дистанционен монтаж.

още...

SKF Agri Hub

SKF Agri Hub – главина за независимо окачване на дискови култиватори – повишава производителността, намалява производствените разходи и щади околната среда.

още...