За индустрията - Греси - Системи за мазане

Всеки лагер, който е лишен от правилно смазване, се поврежда преждевременно. В съответствие с този основен технически принцип SKF е разработил ново поколение автоматични устройства за смазване, които хвърлиха мост между конфликтните интереси на пазара и изискванията на околната среда.

SKF SYSTEM 24 (LAGD125/xx) е надеждно устройство в най-висока степен и позволява изпълнението “поставяш и забравяш” за едно предварително установено време.
Подаването на смазка лесно може да се коригира или временно да се спре.
Устройството е съобразено със съвременните екологични норми за работа и впоследствие за унищожаване без вреда за околната среда.

Отговаряйки на нуждите на своите клиенти, SKF предлага многоточкова система за постоянно мазане LAGD 400. Ситемата има възможност да подава постоянно грес в 8 точки на разстояние до 5 m при налягане 40 bar от опаковки по 420 ml. Ситемата се настройва електронно по данни от програмата DialSet. LAGD 400 е подходяща за всички SKF греси. При блокирана линия и празна опаковка се задейства аларма.

Повече информация:

 

SKF

SKF

Fluke

Fixturlaser

Loctite

Hitachi

Unior

Новини

TLGB 20

Разработен за максимална ефективност, акумулаторният такаламит SKF TLGB 20 включва вграден измервател за грес, за да се предотврати свръх или недостатъчно смазване

още...

TLMR

SKF TLMR – електромеханични едноточкови автоматични мазилни системи.

още...

Condition Indicator CMSS 200

Индикаторът за състояние на SKF измерва абсолютната стойност на вибрациите и по този начин показва общото техническо състояние на машината или лагерния възел.

още...

SKF System 24

Серията на SKF TLSD е най-добрият избор, когато Ви е необходим лесен и сигурен автоматичен уред за смазване при различни температури или когато условията за монтиране (като напр. ограничено пространство или опасна среда) изискват дистанционен монтаж.

още...

SKF Agri Hub

SKF Agri Hub – главина за независимо окачване на дискови култиватори – повишава производителността, намалява производствените разходи и щади околната среда.

още...