За индустрията – Продукти за поддръжка - Системи за центроване

ИНТРАКОМ Tрейд предлага лазерни системи за центроване производство на SKF и Fixturlaser.
Лазерните системи позволяват изключително прецизно и бързо центорване на валове, както и проверка на геометрични параметри.
SKF TMEА2 е компактна лазерна система за центроване на валове. Системата дава възможност за проверка на „меки пети”. С нейна помощ могат да се центроват валове с диаметър до 500mm.

SKF TMEB2 е компактна и много лесна за употреба система за проверка равниност на ремъчните шайби. Максималната дистанция между двете шайби е 7m. Системата използва за позициониране на излъчвателя и приемника каналите за ремъците, което я прави изключително прецизна.

 


За по лесно и бързо центроване ИНТРАКОМ Трейд Ви предлага калибрирани подложни пластини производство на SKF.

Повече информация:

ИНТРАКОМ Трейд предлага като част от продукти за поддръжка и обслужване на ротационното оборудване продуктовата гама на шведската фирма FixturLaser, която е световен лидер в областта на системите за центроване и проверка на геометрията.
Системите на Fixturлaser са изградени на модулен принцип и използват икони, които се активират от екран, реагиращ на допир. Това прави работата са системите изключително лесна и бърза.

Основните възможности на системите на Fixturлaser са:

  • Центроване на хоризонтални машини до 20 m разстояние между датчиците
  • Центроване на вертикални машини
  • Центроване на карданни валове
  • Проверка на машинни влакове
  • Проверка на динамични премествания OL2R – патент на Fixturlaser
  • Проверка за праволинейност с точност 0.001 mm
  • Проверка за перпендикулярност
  • Проверка за успоредност
  • Проверка за равнинност

 Повече информация:

 

SKF

SKF

Fluke

Fixturlaser

Loctite

Hitachi

Unior

Новини

TLGB 20

Разработен за максимална ефективност, акумулаторният такаламит SKF TLGB 20 включва вграден измервател за грес, за да се предотврати свръх или недостатъчно смазване

още...

TLMR

SKF TLMR – електромеханични едноточкови автоматични мазилни системи.

още...

Condition Indicator CMSS 200

Индикаторът за състояние на SKF измерва абсолютната стойност на вибрациите и по този начин показва общото техническо състояние на машината или лагерния възел.

още...

SKF System 24

Серията на SKF TLSD е най-добрият избор, когато Ви е необходим лесен и сигурен автоматичен уред за смазване при различни температури или когато условията за монтиране (като напр. ограничено пространство или опасна среда) изискват дистанционен монтаж.

още...

SKF Agri Hub

SKF Agri Hub – главина за независимо окачване на дискови култиватори – повишава производителността, намалява производствените разходи и щади околната среда.

още...