Новини

Condition Indicator CMSS 200

SKF Индикатор на състоянието CMSS 200

 

Индикаторът за състоянието от SKF е икономичен вибрационен уред за наблюдение на некритично оборудване. Особено подходящ е за машини с постоянни експлоатационни условия. Устройството може да бъде сравнено с лампата  “check engine” в автомобилa. Това, което прави тази лампа, индикаторът на състоянието прави за индустриалното оборудване. Вътрешните датчици измерват скорост, виброускорение и температура на повърхността на машината.

Включеният в комплекта магнитен ключ се използва за активиране на индикатора, за промяна на работния му режим, за определяне базовите стойности на вибрациите и за уведомителни аларми.

Устройството притежава три LED светлини, които показват състоянието на машината и на лагерния възел. Включването на светлинна индикация уведомява поддържащия персонал да направи анализ на причините за повреда на машината. В допълнение, той съдържа баркод със сериен номер за идентификация на машината, което улеснява внедряването му в програми за наблюдение на оборудването, проверки по график и т.н.

За повече информация можете да посетите следния адрес:

http://www.skf.com/group/products/condition-monitoring/basic-condition-monitoring-products/machine-indicators/index.html

или да се обадите на някои от нашите офиси. 


        

 

SKF

SKF

Fluke

Fixturlaser

Loctite

Hitachi

Unior

Новини

TLGB 20

Разработен за максимална ефективност, акумулаторният такаламит SKF TLGB 20 включва вграден измервател за грес, за да се предотврати свръх или недостатъчно смазване

още...

TLMR

SKF TLMR – електромеханични едноточкови автоматични мазилни системи.

още...

Condition Indicator CMSS 200

Индикаторът за състояние на SKF измерва абсолютната стойност на вибрациите и по този начин показва общото техническо състояние на машината или лагерния възел.

още...

SKF System 24

Серията на SKF TLSD е най-добрият избор, когато Ви е необходим лесен и сигурен автоматичен уред за смазване при различни температури или когато условията за монтиране (като напр. ограничено пространство или опасна среда) изискват дистанционен монтаж.

още...

SKF Agri Hub

SKF Agri Hub – главина за независимо окачване на дискови култиватори – повишава производителността, намалява производствените разходи и щади околната среда.

още...