Философия

Политиката на ИНТРАКОМ Трейд е съобразена с изискванията на нашите клиенти и партньори, основавайки се на тотално качество на предлаганите продукти и услуги.
Ние разглеждаме нашите клиенти и доставчици като партньори и приятели.
Ние считаме, че успеха на фирмата се гради на успеха на нашите партньори.
Ние предлагаме качествено обслужване, включващо в себе си бързина, коректност и професионализъм.

Ние не се състезаваме с конкурентите си за пазарен дял. Ние се състезаваме със себе да бъдем всеки ден по-добри от предишния.

Високото ниво на знания и опит на нашите служители от всички нива спомагат нашите партньори да получават цялостни решения на базата на дистрибуция на висококачествени продукти, изделия, услуги и развиващи се собствени производствени мощности

SKF

SKF

Fluke

Fixturlaser

Loctite

Hitachi

Unior

Новини

TLGB 20

Разработен за максимална ефективност, акумулаторният такаламит SKF TLGB 20 включва вграден измервател за грес, за да се предотврати свръх или недостатъчно смазване

още...

TLMR

SKF TLMR – електромеханични едноточкови автоматични мазилни системи.

още...

Condition Indicator CMSS 200

Индикаторът за състояние на SKF измерва абсолютната стойност на вибрациите и по този начин показва общото техническо състояние на машината или лагерния възел.

още...

SKF System 24

Серията на SKF TLSD е най-добрият избор, когато Ви е необходим лесен и сигурен автоматичен уред за смазване при различни температури или когато условията за монтиране (като напр. ограничено пространство или опасна среда) изискват дистанционен монтаж.

още...

SKF Agri Hub

SKF Agri Hub – главина за независимо окачване на дискови култиватори – повишава производителността, намалява производствените разходи и щади околната среда.

още...