За нас

ИНТРАКОМ Трейд ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, 100% частна собственост, създадено през 1996 година, със седалище град Шумен.
Дружеството развива дейност, в сферата на ресурсното обезпечаване на промишлените фирми. Друго основно направление на ИНТРАКОМ Трейд е реализиране на проекти свързани с повишаване надеждността на ротационното оборудване и сервизна дейност.

От 1996 година дружеството развива търговска (дистрибуторска) дейност с продуктите на шведската фирма SKF, на която е Оторизиран Дистрибутор.

От 1999 година активно работи със SKF като партньор в развитието на сервизните услуги на SKF в България.

От 2002 година реализира съвместно със SKF проекти, повишаващи надеждността на ротационно оборудване.

От 2003 ИНТРАКОМ Трейд приоритетно се развива като фирма предлагаща на своите клиенти продукти и услуги свързани с поддръжката на ротационното оборудване и превантивни и проактивни програми за поддръжка.

От 2003 Интраком Трейд има Сиситема за качество на управлението, съгласно стандартите на ISO 9001:2000 EN.

От 2004 година ИНТРАКОМ Tрейд е дистрибутор на индустриални продукти Loctite.

От 2005 година ИНТРАКОМ Трейд е Сертифициран Партньор на SKF по Поддръжката.

От 2005 година фирмата е оторизиран дистрибутор на американската фирма INFRARED Solutions – на инфрачервени камери.

От 2006 година ИНТРАКОМ Tрейд като оторизиран дистрибутор на SKF, разширява своята номенклатура, като започна да предлага – ремъци, вериги, съединители, верижни колела и ремъчни шайби производство на SKF.

От 2007 година Ноември – фирмата е официален дистрибутор на ел. инструменти Hitachi, ръчните инструменти UNIOR и измервателните уреди на Fluke.

Системата за управление на качеството се прилага за :

Дистрибуция и снабдяване на промишлени и селскостопански фирми с резервни части, елементи, машини и агрегати; греси и системи за смазване; контролно оборудване и диагностика на ротационно оборудване, поддръжка на ротационно оборудване.

SKF

SKF

Fluke

Fixturlaser

Loctite

Hitachi

Unior

Новини

TLGB 20

Разработен за максимална ефективност, акумулаторният такаламит SKF TLGB 20 включва вграден измервател за грес, за да се предотврати свръх или недостатъчно смазване

още...

TLMR

SKF TLMR – електромеханични едноточкови автоматични мазилни системи.

още...

Condition Indicator CMSS 200

Индикаторът за състояние на SKF измерва абсолютната стойност на вибрациите и по този начин показва общото техническо състояние на машината или лагерния възел.

още...

SKF System 24

Серията на SKF TLSD е най-добрият избор, когато Ви е необходим лесен и сигурен автоматичен уред за смазване при различни температури или когато условията за монтиране (като напр. ограничено пространство или опасна среда) изискват дистанционен монтаж.

още...

SKF Agri Hub

SKF Agri Hub – главина за независимо окачване на дискови култиватори – повишава производителността, намалява производствените разходи и щади околната среда.

още...